Έτσι θα καταλάβεις αν μια γυναίκα έκανε σεξ… το προηγούμενο βράδυ

Τα 5 αλάνθαστα σημάδια

Έτσι θα καταλάβεις αν μια γυναίκα έκανε σεξ… το προηγούμενο βράδυ

Οι γυναίκες τείνουν να είναι πιο μυστικοπαθείς και δεν επιθυμούν να μοιράζονται με τον περίγυρό τους την ιδιωτική τους ζωή. Πόσω μάλλον αν πρόκειται για κάποιο one night stand.

Εσένα όμως σε τρώει η αγωνία, με το δίκιο σου ή όχι, δεν θα το κρίνουμε σε αυτό το άρθρο.

Αυτό που θα κάνουμε όμως είναι να σου δείξουμε πώς να μάθεις το πιπεράτο μυστικό της.

Δες τα 5 αλάνθαστα σημάδια:

1. «Τη γουστάρεις αδυσώπητα», πιο πολύ από το συνηθισμένο

Όχι δε σου έχει κάνει μάγια, φταίνε οι φερομόνες. Όσο πιο έντονη η σεξουαλική της ζωή, τόσο περισσότερες παράγει. Κι αυτές είναι που τραβάνε σαν μαγνήτης το αντίθετο φύλο.

2. «Πετάει» από τη χαρά της

Όχι δεν είναι γιατί είναι μαζί σου. Είναι γιατί κάνει σεξ. Με άλλον. Η συχνή σεξουαλική επαφή αυξάνει τα επίπεδα της ευτυχίας μειώνοντας το στρες.

3. Λάμπει το προσωπάκι της

Οι μύες του προσώπου αιματώνονται καλύτερα κατά τη διάρκεια του σεξ, γι’ αυτό και το αναψοκοκκινισμένο πρόσωπό της. Παράγονται επίσης υψηλότερα επίπεδα οιστρογόνων, γι’ αυτό και είναι πιο όμορφη.

4. Κοιμάται σαν πουλάκι

Αν σου πει ότι ευχαριστήθηκε μετά από καιρό τον χθεσινό της ύπνο, μάντεψε! Οι γυναίκες που έρχονται σε οργασμό εμφανίζουν αύξηση της ορμόνη προλακτίνης. Αυτή βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, αλλά και την ξεκούραση.

5. Είναι γλυκούλα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια ορμόνη φταίει και για αυτό, η οξυτοκίνη. Αυτή απελευθερώνεται κατά τη σεξουαλική πράξη και κάνει τις γυναίκες να δένονται με τους ανθρώπους, να μη γκρινιάζουν και να μην υπεραναλύουν τα πάντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.