ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Για να «τρελαθείτε»: Δες πώς να… εντάξεις τα παγάκια στο σεξ

Αποτελεί ταυτόχρονα ένα ιδανικό sex toy, αλλά και μία λύση να μετριάσετε κάπως τη ζέστη κάτω από τα σεντόνια

Για να «τρελαθείτε»: Δες πώς να… εντάξεις τα παγάκια στο σεξ

Όλοι μας γνωρίζουμε πως το… καλό κρεβάτι θέλει φαντασία και εφευρετικότητα. Ας πούμε… τι θα λέγατε να βάζατε τα παγάκια στο… παιχνίδι; 

Μάθετε λοιπόν πως η λειτουργία του πάγου είναι διπλή. Αποτελεί ταυτόχρονα ένα ιδανικό sex toy, αλλά και μία λύση να μετριάσετε κάπως τη ζέστη κάτω από τα σεντόνια.

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, από τα βασικά…

Στοματικό…

Λίγο πριν ξεκινήσετε το στοματικό ο ένας στον άλλο βάλτε στο στόμα σας ένα παγάκι και λιώστε το μέχρι να μείνει ελάχιστη ποσότητα.

Εκείνη ακριβώς την στιγμή, είναι που πρέπει να αρχίσετε το στοματικό. Η αντίθεση ανάμεσα στη δροσιά από το παγάκι και στην ζεστασιά του στόματός σας, απλά θα τρελάνουν το ταίρι σας.

Άγγιξε με…

Στη συνέχεια, μπορείτε να περιηγηθείτε στο σώμα του συντρόφου σας, ενώ την ίδια στιγμή κρατάτε ένα παγάκι και το ακουμπάτε γύρω από ευαίσθητα σημεία, όπως οι θηλές.

Για μια γυναίκα, οι θηλές είναι μία από τις βασικές ερωτογενείς ζώνες και που η διέγερσή τους μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε κορύφωση.

Επομένως, η ανατριχίλα που θα της προκαλέσεις σε συνδυασμό με τη διέγερση από την κλειτορίδα, εγγυώνται έναν μοναδικό οργασμό που θα τον θυμάται για καιρό.

Βάλτε τα χείλη στο παιχνίδι…

Επειδή οι άντρες δίνουν μεγάλη βάση στην εικόνα, μαντέψτε τι έχει να γίνει βλέποντας τη γυναίκα να παίζει αισθησιακά με τη γλώσσα της και το παγάκι.

Να το γλείφετε, να το δαγκώνετε, αλλά και να το περνάτε γύρω από τα χείλη σας. Με το που κάνετε το παιχνίδι σας για κάποια λεπτά, δώστε του ένα παθιασμένο φιλί για να δροσιστεί από το στόμα σας.

Έτσι τούρμπο που θα τον έχετε κάνει, καταλαβαίνετε… τι έχει να γίνει στη συνέχεια!

Στα… τυφλά

Αποφασίστε μεταξύ μας ποιος θα είναι εκείνος ο τυχερός, ο οποίος θα βιώσει όλη την παρακάτω διαδικασία.

Ο ένας από τους δύο θα καλύψει τα μάτια του και θα σταθεί όρθιος. Ο άλλος θα πάρει ένα παγάκι και θα τον αγγίζει κάθε φορά σε διαφορετικό σημείο του σώματος που δε θα περιμένει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μ’ αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί ένα παιχνίδι ανάμεσά σας που θα βασιστεί στην εμπιστοσύνη, αλλά και στο πόσο καλός/ή είστε στις μαντεψιές και πόσο έτοιμος/η είστε να αντιμετωπίσετε αυτό το κύμα δροσιάς που θα σας ερεθίσει ταυτόχρονα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.