ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μήπως δεν σε βλέπει σοβαρά; – Τα πέντε σημάδια που φανερώνουν ότι σε θέλει μόνο για… κρεβάτι

Όταν κάποιος θέλει να είναι μαζί σου 9 στις 10 φορές θα το καταλάβεις

Μήπως δεν σε βλέπει σοβαρά; – Τα πέντε σημάδια που φανερώνουν ότι σε θέλει μόνο για… κρεβάτι

Στις σύγχρονες σχέσεις τα ραντεβού δεν εξελίσσονται πάντα όπως ονειρευόμαστε, καθώς μπορεί να συμβεί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και βγαίνεις μαζί του να μην σε βλέπει σοβαρά και να σε θέλει μόνο για… κρεβάτι.

Όταν κάποιος θέλει να είναι μαζί σου 9 στις 10 φορές θα το καταλάβεις. Αν συμβαίνει το αντίθετο, όμως, και σε θέλει για περιστασιακό σεξ, τα πράγματα περιπλέκονται.

Τα πέντε σημάδια που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τι συμβαίνει:

Αδιαφορεί για εσένα

Εκείνοι που έχουν στο μυαλό τους ένα συγκεκριμένο πράγμα, δεν ενδιαφέρονται να σε γνωρίσουν βαθύτερα. Κάνουν επιφανειακές ερωτήσεις και οι συζητήσεις τους, συνήθως, περιστρέφονται γύρω από πολύ συγκεκριμένα ζητήματα.

Δεν σου ανοίγεται

Κατά τον ίδιο τρόπο που δεν θέλει να μάθει περισσότερα για εσένα, δεν θέλει και εσύ να ξέρεις περισσότερα για εκείνον. Σπάνια θα σου μιλήσει για την οικογένεια και τους φίλους του κι αν το κάνει θα είναι για κάτι που ίσως ήδη έχεις μάθει.

Οι συναντήσεις σας είναι συγκεκριμένες

Τις κανονίζει εκείνος και περιλαμβάνουν ταινία στο σπίτι του ή φαγητό πάλι στο σπίτι του. Συναντιέστε σε μέρη που δεν υπάρχει πολύς κόσμος, είναι σχεδόν αδύνατο να σας δουν γνωστοί και φίλοι και, φυσικά, πάντα καταλήγετε στο κρεβάτι.

Σε πιέζει να κάνετε σεξ

Και ακόμα και όταν αρνείσαι δεν σταματά να επαναφέρει το θέμα εκεί. Παραβιάζει τα όρια που θέτεις και καμιά φορά απαιτεί να συνευρεθείτε, ενώ εσύ δεν θέλεις.

Νιώθεις πως δεν σε σέβεται

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν το ένστικτό σου σού λέει πως κάτι δεν είναι σωστό, να το ακούσεις. Ο σεβασμός είναι κύριο συστατικό μιας επιτυχημένης σχέσης κι αν νιώθεις πως δεν υπάρχει ανάμεσά σας είναι καλύτερο να τελειώσεις κάτι πριν καν αρχίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.