ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρώτο ραντεβού: Τα πέντε σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσουν οι γυναίκες (βίντεο)

Αποτελούν «κόκκινες σημαίες»

Πρώτο ραντεβού: Τα πέντε σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσουν οι γυναίκες (βίντεο)

Ένας dating coach με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο αποκάλυψε στο TikTok, τα πέντε σημάδια στα πρώτα ραντεβού, τα οποία οι γυναίκες δεν πρέπει ποτέ να αγνοήσουν.

Ο Jacob Lucas, ισχυρίστηκε ότι «έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να αποκτήσουν την ερωτική ζωή που πάντα ήθελαν».

Οι πέντε «κόκκινες σημαίες» στα πρώτα ραντεβού

Μεταξύ αυτών είναι όταν ο άλλος προσπαθεί να σας χειραγωγήσει προκαλώντας οίκτο, ή κακολογεί προηγούμενες σχέσεις του, πολύ νωρίς στο ειδύλλιό σας.

Ειδικότερα, ο Jacob, μιλώντας στο βίντεο, αναφέρει: «Είμαι dating coach, ειδικεύομαι στο να βοηθώ ανθρώπους να αποκτήσουν την ερωτική ζωή που επιθυμούν. Ακολουθούν πέντε πρώιμες κόκκινες σημαίες τις οποίες δεν πρέπει ποτέ να αγνοήσετε όταν βγαίνετε με έναν νέο άνδρα».

Ξεκινώντας με την πρώτη «κόκκινη σημαία», λέει: «Νούμερο ένα, θα σου πουν μυστικά για τη ζωή τους που θα σε κάνουν να τους λυπηθείς από νωρίς».

Εξηγώντας γιατί αυτό αποτελεί κακό σημάδι, ο Jacob πιστεύει ότι οι άνθρωποι που έχουν περάσει πραγματικά δύσκολες στιγμές «πολύ σπάνια τις μοιράζονται με άτομα που μόλις γνώρισαν».

Προσθέτει πως όταν οι άνθρωποι μοιράζονται από νωρίς τέτοιου είδους πληροφορίες, συχνά το κάνουν για να δουν πώς ανταποκρίνεστε σε αυτούς. Κι αν εκδηλώσετε την αντίδραση που αναζητούν, τότε θα σκεφτούν ότι είναι εύκολο να σας χειραγωγήσει», επισημαίνει ο Jacob.

@jacoblucas101 Have you dated someone like this before? 🚩 #datingcoach #dating #datingadvice #relationshipcoach #relationships #relationship #boyfriend ♬ original sound – Jacob Lucas | Dating Coach

Η δεύτερη κόκκινη σημαία αφορά το πώς εκφράζεται όταν αναφέρεται σε πρώην σχέσεις του, με τον Jacob να ξεκαθαρίζει ότι είναι ανησυχητικό σημάδι αν τις κακολογεί.

Σύμφωνα με τον Jacob, «είναι κόκκινη σημαία αν αποκαλεί την πρώην του “τρελή”, την κατηγορεί για όλα ή μοιράζεται υπερβολικά τη σχέση τους μαζί σου όταν μόλις σε γνώρισε. Δείχνει πως είναι ακοινώνητος, γιατί πρέπει να ξέρει ότι δεν θέλεις να μιλήσεις για την πρώην του όταν μόλις τον γνώρισες».

Προχωρώντας στο επόμενο σημάδι, ο ειδικός των ερωτικών γνωριμιών και ραντεβού συνεχίζει: «Νούμερο τρία: είναι αναποφάσιστος».

«Εσύ θα είσαι αυτή που σχεδιάζει όλα τα ραντεβού και θα είσαι αυτή που θα παίρνει όλες τις μεγάλες αποφάσεις στη σχέση, γιατί αυτό το άτομο δεν μπορεί να αποφασίσει για τίποτα. Αυτό θα γίνει προβληματικό, γιατί θα γίνει εξαντλητικό για σένα» υποστηρίζει.

Η τέταρτη «κόκκινη σημαία» είναι να μιλάει άσχημα για τους φίλους του.

«Είναι αυτός που επιλέγει ελεύθερα να κάνει παρέα με αυτούς τους ανθρώπους. Κι αν τους αποκαλεί “ηλίθιους”, εννέα στις δέκα φορές θα είναι ο ίδιος ηλίθιος», τονίζει ο Jacob.

Το νούμερο πέντε δεν είναι κάτι που παρουσιάζει το άτομο με το οποίο βγαίνετε, αλλά χαρακτηριστικά που δεν δείχνει.

«Αν είσαι ανοιχτόμυαλη και θέλεις να εξελιχθείς ως άνθρωπος, έχεις φιλοδοξίες και έχεις αρχίσει να βγαίνεις με έναν άνδρα που δεν έχει κι αυτός τέτοιες φιλοδοξίες, τότε δεν θα λειτουργήσετε ως ζευγάρι. Γιατί είτε εξελίσσεστε μαζί, είτε χωρίζετε».

Αρκετοί άνθρωποι έγραψαν σχόλια για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τις συμπεριφορές που περιγράφονται στο βίντεο. Κάποιος συμφώνησε ότι, εάν το άτομο με το οποίο βγαίνετε εμφανίζει τις κόκκινες σημαίες που αναφέρθηκαν παραπάνω, θα πρέπει να τον αποφύγετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπέροχη λίστα! Μην αγνοείτε αυτές τις “σημαίες” όσο και να σας ελκύει το άτομο. Επίσης, ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται στους άλλους λέει πολλά», σχολιάζουν άτομα που παρακολούθησαν το βίντεο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.