ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Σεξ με καύσωνα: Δες τι να κάνεις για να το απολαύσεις ενώ έξω «βράζει» ο τόπος

Για να μην «πεθάνει» η ερωτική σου ζωή

Σεξ με καύσωνα: Δες τι να κάνεις για να το απολαύσεις ενώ έξω «βράζει» ο τόπος

Το καλοκαίρι λένε πως είναι η ιδανική εποχή για σεξ, επειδή κάνουμε διακοπές, φοράμε λιγότερα ρούχα, χαλαρώνουμε και αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να αναζωπυρώνεται το πάθος.

Κανείς όμως δεν μάς λέει για αυτή τη ζέστη που μάς κάνει να ιδρώνουμε ενώ παίρνουμε το ασανσέρ.

Που ξαπλώνουμε στο κρεβάτι με τον σύντροφό μας και τον αγριοκοιτάζουμε κάθε φορά που πάει να μάς αγγίξει.

Αν όμως δεν θες να «πεθάνει» η ερωτική σου ζωή, μην επιτρέψεις στον καύσωνα να σου στερήσει τη σεξουαλική απόλαυση.

Λύσεις υπάρχουν και εμείς είμαστε εδώ για να σου τις προσφέρουμε:

Γρήγορα στο ντουζ

Αν δεν μπορείτε να πάτε μία παραλία, κάντε μία βόλτα μέχρι το μπάνιο. Δροσερό νερό να πέφτει, αλλά όχι εντελώς πάνω σας, έτσι ώστε να μην εμποδίζει τη διείσδυση. Παιχνίδια, φιλιά και παιχνίδια χωρίς να ιδρώνει το κορμί.

Δημιουργικές στάσεις

Ξεχνάμε λωτούς, κουταλάκια και αγκαλιές. Όσο πιο μακριά, τόσο το καλύτερο. Κάποιες στάσεις που λένε ναι στην ηδονή, αλλά όχι στα αγγίγματα, είναι το doggy style, στα όρθια, με εσένα από πάνω, όπως και το στο στοματικό σεξ.

Φέρε τα παγάκια

Δεν είναι μόνο ότι κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο ερωτικό. Δροσίσου με παγάκια στον λαιμό, γύρω από τις θηλές, στο στόμα, στις πατούσες και όπου αλλού υποφέρεις από τη ζέστη.

Κλιματισμός στο φουλ

Δεν ήθελα να το φτάσω μέχρι εκεί, αλλά το ξέρεις ότι δεν υπάρχει επιλογή. Αν θες να κάνεις σεξ στο σπίτι, ή που θα βάλεις κλιματισμό ή ανεμιστήρα, που είναι και πιο οικονομικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημαντικό tip: τοποθέτησέ τον δίπλα στα πόδια σου, και θα δροσίζεσαι περισσότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.