ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

“Thank you more, please”: Η νέα τάση στο Tik Tok που υπόσχεται να βελτιώσει την ερωτική σας ζωή

Μπορεί να σας γεμίσει αισιοδοξία!

“Thank you more, please”: Η νέα τάση στο Tik Tok που υπόσχεται να βελτιώσει την ερωτική σας ζωή

Κατά καιρούς στην πλατφόρμα του tik tok κυκλοφορούν νέες τάσεις οι οποίες κάνουν «θραύση» κυρίως στον τομέα των αισθηματικών. 

Το “Thank you more, please” είναι η νέα τάση όπου σύμφωνα με την Lily Womble, relationship coach διαθέτει τα εξής: Πρώτον, αρχίστε να δίνετε προσοχή σε μικρές «αναλαμπές» ελπίδας, που αποτελούν απόδειξη ότι τα ραντεβού δεν είναι και τόσο δύσκολα. Δεύτερον, αρχίστε να ευχαριστείτε το σύμπαν για αυτά και να του ζητάτε περισσότερα.

Οι αποδείξεις αυτές δεν χρειάζεται να είναι κραυγαλέες. Μην περιμένετε, δηλαδή, έναν άνθρωπο στα σκαλοπάτια σας να σας παρακαλά να τον παντρευτείτε με λουλούδια στο χέρι ή να γνωριστείτε με το άλλο σας μισό στο αεροπλάνο και όταν πρέπει να αποχωριστείτε να σας ακολουθήσει και να φωνάζει το όνομά σας στο αεροδρόμιο.

Αντ’ αυτού, προσέξτε για μικροπράγματα, όπως το να σας πάρει την παραγγελία ένας χαριτωμένος μπαρίστα ή να δείτε το crush σας στο γυμναστήριο σε ένα μάθημα προπόνησης.

Όπως λέει η Womble στο Elite Daily, η πρόκληση “Thank you, more please” έχει να κάνει με το να «συγκεντρώσετε μικρές αποδείξεις ότι αυτό που θέλετε υπάρχει».

Μόλις εντοπίσετε αυτές τις αποδείξεις, αναγνωρίστε τις για να προσελκύσετε περισσότερη καλή ενέργεια. «Όταν λέτε κάτι φωναχτά, ο εγκέφαλός σας το ακούει διαφορετικά απ’ ό,τι μια απλή σκέψη που πλανάται στο κεφάλι σας», λέει η relationship couch.

Αυτή η μέθοδος «συγκομιδής και οικοδόμησης της ελπίδας» κάνει μεγαλύτερη την πιθανότητα ενός ρομαντικού συμβάντος, ειδικά αν ο εγκέφαλός σας έχει «κολλήσει» σε μια «κατάσταση προστασίας» – δεν σας επιτρέπει, δηλαδή, να πιστέψετε στην αγάπη από φόβο μήπως πληγωθείτε ή απογοητευτείτε.

«Το μεγαλύτερο μέρος των ραντεβού έχει να κάνει με τη νοοτροπία», προσθέτει η Womble. «Αυτή η τεχνική σας βάζει σε μια πιο αισιόδοξη ψυχοσύνθεση, καθιστώντας ευκολότερο να βρείτε αυτό που ψάχνετε (και να αποδεχτείτε ότι το αξίζετε)».

Η Womble έφερε την ιδέα στο Tik Tok τον περασμένο Αύγουστο, αλλά την πρωτοσκέφτηκε πριν από μερικά χρόνια. «Εκείνη την εποχή, βίωνα κάποιες δυσκολίες στις επιχειρήσεις, συγκεκριμένα. Σκέφτηκα, ‘Πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος να μπορέσω να συνδεθώ με τη δυνατότητα και την ελπίδα’.

Έτσι, για μια εβδομάδα, όταν κάτι πήγαινε καλά για μένα, προσπάθησα να επικεντρώνομαι σε αυτό”.

Συνειδητοποίησε ότι αυτή η αλλαγή νοοτροπίας θα μπορούσε πιθανότατα να βοηθήσει και τους πελάτες της, οπότε τον τελευταίο χρόνο τους ενθαρρύνει να την εφαρμόζουν στα αισθηματικά τους.

Τώρα, το hashtag #thankyoumoreplease έχει πάνω από 1,7 εκατομμύρια προβολές στην εφαρμογή και πολλοί χρήστες συζητούν για το πώς άλλαξε τη ζωή τους. Τα αποτελέσματά του δεν περιορίζονται μόνο στον ρομαντισμό.

«Το κάνω αυτό εδώ και μερικές εβδομάδες με οτιδήποτε μου φέρνει χαρά, ανθρώπους ή ενθουσιασμό! Φέρνει συγκίνηση! Και ευαισθητοποίηση!», σχολίασε ένα άτομο σε ένα βίντεο. Η Womble λέει: «Τα αγαπημένα μου σχόλια είναι αυτά που λένε: “Δεν σε πίστευα, αλλά το έκανα έτσι κι αλλιώς και άλλαξε η ζωή μου”».

Οι χρήστες του Tik Tok γρήγορα θεώρησαν τη συγκεκριμένη πρόκληση επαναστατική, αν και η σύμβουλος σχέσεων που τη σκέφτηκε δεν την βλέπει έτσι. «Την ονομάζω συνδημιουργία, η οποία είναι μια εκδοχή της “επαναστατικότητας”.

Αλλά δεν έχει να κάνει τόσο με το να φανταστείτε τι θέλετε, όσο με το να το δημιουργήσετε, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει και στη συνέχεια ζητώντας περισσότερο από αυτό».

Μάλιστα, σημειώνει ότι αυτή η μέθοδος είναι και μετρίσιμη. «Σημειώνοντας κάθε στοιχείο που αποδεικνύει ότι η αγάπη που θέλετε είναι εκεί έξω, είστε σε θέση να αναδιαμορφώσετε την προοπτική των ραντεβού σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό όχι μόνο διευκολύνει την πίστη στην αγάπη, αλλά σας ανοίγει και περισσότερες ευκαιρίες, γεγονός που σας βάζει στο σωστό σημείο για να συναντήσετε το άτομό σας. Καθόλου άσχημα έτσι;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.