ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σου αρέσει να… δαγκώνεις στο σεξ; – Μάθε ποιος είναι λόγος

Το καλό νέο είναι πως όχι, δεν πρόκειται για κάποια... κανιβαλιστική τάση που εκδηλώνεται με αυτόν τρόπο

Σου αρέσει να… δαγκώνεις στο σεξ; – Μάθε ποιος είναι λόγος

Μήπως σου έχει τύχει και εσένα να δαγκώσεις ή να σε δαγκώσουν, κατά τη διάρκεια του σεξ; 

Μάλιστα, είναι κάτι που βγαίνει ενστικτωδώς και δεν μπορείς να το ελέγξεις.

Πλησιάζεις το γυμνό σώμα του άλλου και απλώς γίνεται – δεν ξέρεις γιατί, ωστόσο.

Το καλό νέο είναι πως όχι, δεν πρόκειται για κάποια… κανιβαλιστική τάση που εκδηλώνεται με αυτόν τρόπο. Το κακό νέο, δεν υπάρχει.

Ποιος είναι ο λόγος που σου αρέσει να δαγκώνεις, λοιπόν;

Ο όρος που ψάχνεις είναι «τρυφερή επιθετικότητα» και αναφέρεται σε ένα συναίσθημα που δεν σχετίζεται μόνο με το σεξ, αλλά με οτιδήποτε σου φαίνεται όμορφο.

Είναι το αίσθημα αγάπης που σου ξυπνά κάτι που είναι αντικειμενικά ωραίο, σε συνδυασμό με την επιθετικότητα που υπάρχει αναπόφευκτα καθώς, από τη φύση μας, όλα τα ζώα – κι ο άνθρωπος ανάμεσά τους – όταν κατακλυζόμαστε από έντονα συναισθήματα, υιοθετούμε δύο αντίθετες συμπεριφορές σε μία.

Το δάγκωμα, λοιπόν, είναι ο τρόπος εκτόνωσης των συναισθημάτων αυτών όταν είναι τόσο έντονα που δεν μπορούμε να τα διαχειριστούμε.

Αυτό σημαίνει ότι δαγκώνεις επειδή, πράγματι, δεν ξέρεις τι να κάνεις με αυτό που έχεις μπροστά σου.

Φυσικά και δεν πρόκειται για ένα δάγκωμα που έχει σκοπό να βλάψει τον άλλο.

Είναι απλώς μία μορφή εκτόνωσης της αγάπης που σου βγαίνει εκείνη τη στιγμή και, όταν ξεθυμαίνει με τον οργασμό, επιστρέφεις στη φυσιολογική σου συμπεριφορά, σαν να μη συνέβη τίποτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.