ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τζην και σε βραδινή έξοδο; Συνδύασε το σωστά για να εντυπωσιάσεις! (φωτό)

Τζην και σε βραδινή έξοδο; Συνδύασε το σωστά για να εντυπωσιάσεις! (φωτό)

Ακολούθησε τα style tips μας για να το καταφέρεις:

#1 Το boyfriend τζην:1

Γύρισε τα ρεβέρ του και συνδύασε το με εντυπωσιακά, ψηλοτάκουνα πέδιλα! Ολοκλήρωσε τη συνολική σου εμφάνιση με ένα λευκό τοπ και blazer ριγμένο στους ώμους.

#2 Το τζην καμπάνα:2

Φόρεσε το με πολύ ψηλά μποτάκια, ένα sexy, μαύρο bodie και ένα λευκό σακάκι για sexy-chic εμφανίσεις.

#3 Το μαύρο τζην:3

Μια super trendy, οικολογική γούνα σε έντονο χρώμα και μαύρα booties είναι ό,τι χρειάζεσαι για να κλέψεις τις εντυπώσεις!

#4 Το φθαρμένο τζην:4

Συνδύασε το με ένα μαύρο, silk φανελάκι και ένα μπεζ παλτό και χάρισε στο look σου έξτρα πόντους στυλ με ένα ζευγάρι γόβες σε έντονο χρώμα.

#5 Η καμπάνα:5

Μπορείς να φορέσεις το τζην καμπάνα και με ένα λευκό πουλόβερ και μια κάπα στους ώμους για ένα τέλειο office look.

#6 Total Black:6

Αντικατάστησε το LBD σου με ένα μαύρο, skinny τζην, ένα see through μαύρο πουκάμισο και το κλασσικό μαύρο blazer. Δώσε μια statement πινελιά στην εμφάνιση σου με μυτερά μποτάκια από λουστρίνι.

#7 Το skinny τζην:7

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταίριαξε το με ψηλοτάκουνες, over the knee μπότες και ένα εντυπωσιακό πανωφόρι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.