ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σαν σήμερα η αλβανική αστυνομία δολοφόνησε τον Κ.Κατσίφα – «Ζήτω η Ελλάς» φώναξε λίγο πριν εκτελεστεί

Σαν σήμερα η αλβανική αστυνομία δολοφόνησε τον Κ.Κατσίφα – «Ζήτω η Ελλάς» φώναξε λίγο πριν εκτελεστεί

Το ημερολόγιο έδειχνε 28 Οκτωβρίου του 2018 όταν ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεφτε νεκρός από τα πυρά των αλβανικών αστυνομικών δυνάμεων στο χωριό Βουλιαράτες του Αργυροκάστρου στην Αλβανία, λίγες ώρες νωρίτερα είχε υψώσει την ελληνική σημαία σε διάφορα σημαία του χωριού, κάτι που είχε θορυβήσει τους Αλβανούς.

Λίγο πριν εκτελεστεί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε φωνάξει: «Ζήτω η Ελλάς, ζήτω ο ελληνισμός».

https://www.youtube.com/watch?t=15&v=3A-ijLNVNpI&feature=youtu.be&ab_channel=Pronews.gr

Πώς δολοφονήθηκε ο Κ.Κατφίφας

Σε αποθήκη κοντά στο υδραγωγείο του χωριού εγκλωβίστηκε ο ήρωας ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις και εκτελέστηκε με ριπές στο κεφάλι και στο στήθος φωνάζοντας λίγο πριν: «Ζήτω η Ελλάς»!

Θάνατος αντάξιος των μεγαλύτερων ηρώων του Εθνους!

Λίγο πριν είχε πάρει το όπλο του γιατί οι Αλβανοί αστυνομικοί είχαν τολμήσει να κατεβάσουν την ελληνική Σημαία από το σπίτι του!

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας που σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε πάει στην Αλβανία στις 2 Οκτωβρίου, είχε σημαιοστολίσει τους Βουλιαράτες.

Η αλβανική αστυνομία πήγε στο χωριό, εντόπισε τον 35χρονο και κατέβασε την σημαία από το σπίτι του χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα.

Ο Κωνσταντίνος Κατσιφάς πυροβόλησε στον αέρα και τράπηκε σε φυγή. Οι Αλβανοί αστυνομικοί τον καταδίωξαν καλώντας τον να παραδοθεί. Αυτός τους απάντησε: «Οι Ελληνες δεν παραδίδονται»!

Κάλεσαν τις ειδικές δυνάμεις. Τον καταδίωξαν και βρήκε καταφύγιο σε μια αποθήκη κοντά σε ένα υδραγωγείο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις ενισχύθηκαν με ειδικές και τελικά, εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον Κωνσταντίνο Κατσιφά, ο οποίος φέρεται ότι πριν πεθάνει φώναξε «Ζήτω η Ελλάδα».

Οι Αλβανοί αστυνομικοί είχαν τολμήσει να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από το σπίτι του Κατσίφα και αυτό ήταν που τον ανάγκασε να την υπερασπιστεί.

Αλβανοί αστυνομικοί μπήκαν και στο σπίτι της οικογένειας, ενώ δεν δίστασαν να χτυπήσουν και τη μητέρα του Κώστα με το κοντάκιο όπλου. Για να ομολογήσει το που κρύβεται το παιδί της ενώ οι γονείς δεν γνώριζαν κάτι.

Τον σκότωσαν… για δεύτερη φορά

Λίγες μέρες πριν το τριετές μνημόσυνό του (13 Οκτωβρίου 2021), η αλβανική δικαιοσύνη απεφάνθη ότι ο 35χρονος Κατσίφας δεν δολοφονήθηκε, αλλά… αυτοκτόνησε, σκοτώνοντάς τον για δεύτερη φορά.

Ήταν στοχοποιημένος από τις αλβανικές αρχές

Κάτοικοι στους Βουλιαράτες είχαν αποκαλύψει ότι ο Κωνσταντίνος ήταν τον τελευταίο καιρό στοχοποιημένος από τις αλβανικές αρχές, γιατί ήταν εκείνος που την 28η Οκτωβρίου σημαιοστόλιζε όλο το χωριό.

Εκείνη την Κυριακή δεν τον είχαν αφήσει να υψώσει μια ελληνική σημαία, εκείνος όμως φέρεται να το έκανε παρά την απαγόρευση, με αποτέλεσμα την τραγική εξέλιξη με τη δολοφονία του 35χρονου.

Οι αποκαλύψεις από τον γαμπρό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Άκη Σακελλαράκη συγκλονίζουν: «Την προηγούμενη της δολοφονίας του, ο Κωνσταντίνος είχε δεχθεί μαζική επίθεση από αστυνομικούς, πράκτορες και κοσοβάρους, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν ανηλεώς και, μάλιστα, χρησιμοποίησαν ειδικές τεχνικές για να μην είναι εμφανή τα χτυπήματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κωνσταντίνος βαριά χτυπημένος προσπάθησε να κρύψει από τη μητέρα του το συμβάν, το τελευταίο βράδυ της ζωής του, αισθανόμενος αυτό που έρχεται. «Όλο το βράδυ κοιτούσε ανατολικά προς την Ελλάδα. με θλιμμένο ύφος», είπε η μητέρα του, που δεν μπορούσε να φανταστεί τι είχε συμβεί…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.