Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν «τα έσπασε» οριστικά με το Γιώργο Ζαμπέτα – Ο άγνωστος καυγάς

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν «τα έσπασε» οριστικά με το Γιώργο Ζαμπέτα – Ο άγνωστος καυγάς

Στο αφιέρωμα που παρουσίασε ο Πάνος Ζόγκας για την εταιρεία “Καραγιάννης – Καρατζόπουλος”, μεταξύ άλλων έγινε γνωστό ότι η ταινία “Το κορίτσι του λούνα παρκ”,αρχικά είχε χαρακτηριστεί “ακατάλληλη” αλλά και τον καβγά της Αλίκης με τον Γιώργο Ζαμπέτα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του:

«Η ταινία “Το κορίτσι του λούνα παρκ” αρχικά είχε χαρακτηριστεί “ακατάλληλη” από τη χούντα. Η Αλίκη, ωστόσο, εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία που της είχε η κόρη ενός υψηλόβαθμου προσώπου του δικτατορικού καθεστώτος, καταφέρνοντας τελικά να τη μετατρέψει σε “κατάλληλη”. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει η έκτη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το να χαρακτηριστεί τότε μια ταινία “ακατάλληλη”, και ειδικά της Αλίκης, ισοδυναμούσε με οικονομική καταστροφή. Στο “Κορίτσι του Λούνα Παρκ” η σταρ τσακώθηκε με τον Γιώργο Ζαμπέτα γιατί δεν της άρεσε το κομμάτι “Σταλιά σταλιά” και αρνήθηκε να το τραγουδήσει. Έκτοτε, δεν συνεργάστηκαν ποτέ ξανά οι δυο τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.