ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κλείνει η ΜΕΘ στο Παναρκαδικό παρόλο που είναι όλοι εμβολιασμένοι!

Κλείνει η ΜΕΘ στο Παναρκαδικό παρόλο που είναι όλοι εμβολιασμένοι!

Οι περίεργες καταστάσεις που ζούμε τον τελευταίο καιρό συνεχίζονται.

Χιλιάδες υγειονομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα λόγω μη εμβολιασμού τους γιατί υποτίθεται ότι αποτελούσαν κίνδυνο για τους ασθενείς και το υπόλοιπο προσωπικό και όμως υπάρχουν τμήματα νοσοκομείων που κλείνουν λόγω κρουσμάτων παρόλο που όλοι πλέον είναι εμβολισμένοι.

Συγκεκριμένα: Στο Δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας κ.Βασίλης Ψυχογιός.

Αρχικά ο κ.Ψυχογιός επανέλαβε, πως «ο κορωνοϊός είναι ακόμα εδώ και πως «θα πρέπει όλοι να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα» περιορισμού, ενώ δήλωσε, πως “το παιχνίδι του εμβολιασμού δεν το κερδίσαμε”. “

Και τελικά αναφέρθηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται 28 ασθενείς (τριπλασιάστηκε ο αριθμός τους σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες), ενώ όπως γνωστοποίησε η ΜΕΘ έχει κλείσει λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στο προσωπικό!

Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος από τους αρμόδιους η τους «ειδικούς» πως γίνεται αυτό;

https://soundcloud.com/drt915/18-10-21a-1?utm_source=clipboard&utm_campaign=wtshare&utm_medium=widget&utm_content=https%25253A%25252F%25252Fsoundcloud.com%25252Fdrt915%25252F18-10-21a-1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.