ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λαμία: Γεράκι «εισέβαλε» σε φαρμακείο

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Λαμία: Γεράκι «εισέβαλε» σε φαρμακείο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (30/12) σε κεντρικό φαρμακείο της Λαμίας.

Μια κυρία η οποία είχε περιθάλψει ένα χτυπημένο γεράκι και το είχε μέσα σε κουτί προκειμένου να το παραδώσει στον φιλοζωικό μπήκε για να κάνει τις αγορές της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamianow, το γεράκι κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο κατάστημα δυνάμωσε και επειδή το κουτί δεν είχε κλείσει καλά, φτερούγισε εντός του φαρμακείου αφήνοντας άναυδους πελάτες και εργαζομένους που παρακολουθούσαν το άγριο πτηνό να πετάει στο κατάστημα πριν κουρνιάξει σε μια γωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να απομακρύνει το γεράκι από το κατάστημα προκειμένου να το παραδώσει στον φιλοζωικό δίνοντας ένα τέλος στην περίεργη αλλά και ευχάριστη θα μπορούσε να πει κάποιος περιπέτεια, για τους παραβρισκόμενους που αντιμετώπισαν το συμβάν με χαμόγελο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.