Κοζάνη: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – Ακρωτηριάστηκε ο εργάτης

Πώς έγινε το ατύχημα και «έχασε» το πόδι του ο 50χρονος

Κοζάνη: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – Ακρωτηριάστηκε ο εργάτης

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε την Πέμπτη στην Κοζάνη, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο άτυχος ήταν ένας 50χρονος εργάτης.

Συγκεκριμένα, το ατύχημα έλαβε χώρα περί τη 1 το μεσημέρι, σε περιοχή των Λιβερών Κοζάνης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia, εργάτης την ώρα που εκτελούσε εργασίες σε πυλώνα της ΔΕΗ, τραυματίστηκε σοβαρά, με ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Ο άτυχος εργάτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ΙΧ αυτοκίνητο στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης, ενώ οι συνοδοί του μετέφεραν άμεσα και το κομμένο μέλος του ποδιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είχε ειδοποιηθεί και κατάφερε αφενός μεν να σταθεροποιήσει την κατάσταση του 50χρονου, αφετέρου δε να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον καθαρισμό του μέλους, ώστε να δοθεί η δυνατότητα ελπίδας για συγκόλληση τις επόμενες ώρες, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου αναμένεται να μεταφερθεί ο άτυχος άντρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.