Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία των Ε.Δ της Ρωσίας υπό τον Στρατηγό και Διευθυντή Επικοινωνιών κ. Κάρπωφ Ευγένι Ακίμοβιτς.Την αντιπροσωπεία συνόδευσαν επιτελείς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Η αντιπροσωπεία είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Τάσο Φιλιππάκο και στελέχη της ΕΑΒ, κατά την διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για τις δυνατότητες, τις τρέχουσες εξελίξεις, τα μελλοντικά σχέδια και τα προγράμματα της εταιρίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν εκτενείς συζητήσεις σε θέματα που αφορούν μεταξύ άλλων: Προγράμματα Τηλεπικοινωνιών και Δορυφορικών Εφαρμογών καθώς και Οπλικών και Ηλεκτρονικών συστημάτων της ΕΑΒ. Οι Ρώσοι αξιωματούχοι εξέφρασαν τις θετικές τους εντυπώσεις και το ενδιαφέρον τους για να διερευνήσουν πιθανές περιοχές μελλοντικών συνεργασιών με την εταιρία. Αμέσως μετά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ακολούθησε περιήγηση των προσκεκλημένων στους χώρους παραγωγής των εργοστασίων της ΕΑΒ.

Στην συνημμένη φωτογραφία απεικονίζονται από αριστερά προς τα δεξιά: Στρατηγός Κάρπωφ Ευγένι Ακίμοβιτς – Τάσος Φιλιππάκος Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΒ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!