ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεργασία INTRACOM-Raytheon

Συνεργασία INTRACOM-Raytheon

Η υπογραφή Συμφωνίας Άδειας Εκμετάλλευσης (Manufacturing License Agreement), μεταξύ της INTRACOM Defense Electronics και της RAYTHEON ανακοινώθηκε στο διεθνές συνέδριο “ΘΩΡΑΞ 2007“ που διοργανώθηκε 24-25 Απριλίου, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η συμφωνία που έχει δεκαετή διάρκεια,  αφορά στην παραγωγή υποσυστημάτων των αντιαεροπορικών PATRIOT για εξαγωγικούς σκοπούς και ήδη εκτελούνται οι πρώτες παραγγελίες από την NAMSA (NATO Maintenance and Supply Agency). Παράλληλα, στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM Defense Electronics, κ. Γεώργιος Τρουλλινός, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Δικτυοκεντρικές Επικοινωνίες για τον Στρατό Ξηράς». Ο κ. Τρουλλινός παρουσίασε ολοκληρωμένες λύσεις βασισμένες σε προϊόντα που έχει αναπτύξει η INTRACOM Defense Electronics για την κάλυψη των απαιτήσεων του Δικτυοκεντρικού Πολέμου στο Στρατό Ξηράς. Συγκεκριμένα, ο κ. Τρουλλινός  παρουσίασε τα ψηφιακά τηλεπικοινωνιακά συστήματα τελευταίας γενιάς WISPR και WLAN τεχνολογίας IP σχεδιασμένα για να παρέχουν υπηρεσίες φωνής και δεδομένων σε τοπικό δίκτυο μικρής εμβέλειας και το ευρυζωνικό τακτικό σύστημα μεγάλης εμβέλειας WiWAN που παρέχει επικοινωνία IP μεταξύ των διαφορετικών σταθμών και επιπέδων διοίκησης. Επίσης ο κ. Τρουλλινός αναφέρθηκε στο κινητό, αυτόνομο και μεταφερόμενο σύστημα δορυφορικών επικοινωνιών VSAT “CRONOS”, το οποίο αξιοποιεί τις δυνατότητες του ελληνικού δορυφόρου HellasSat, καθώς και στην ευρεία γκάμα κρυπτογραφικού εξοπλισμού SECLINE για εφαρμογές φωνής, δεδομένων και δικτύων IP , τονίζοντας ότι τα προϊόντα  αυτά  είναι αποτέλεσμα σημαντικών επενδύσεων στην έρευνα, σχεδίαση και ανάπτυξη και  τοποθετούν την INTRACOM Defense Electronics σε ηγετική θέση, ενισχύοντας παράλληλα την εξαγωγική της δραστηριότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.