ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αν ξεχάσατε να βάλετε αποσμητικό… υπάρχει λύση

Αν ξεχάσατε να βάλετε αποσμητικό… υπάρχει λύση

Μια από τις πιο ενοχλητικές καταστάσεις που μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, είναι να ξεχάσει να βάλει αποσμητικό και να το διαπιστώσει ενώ είναι, επί παραδείγματι, καθ’ οδόν για κάπου.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό τρικ που πρέπει να έχετε κατά νου. Καλό είναι να έχετε πάντα μαζί σας ένα απολυμαντικό υγρό για τα χέρια. Τρίψτε μερικές σταγόνες σε κάθε μασχάλη και αφήστε το υγρό να εξατμιστεί –δεν θα χρειαστούν πάνω από μερικά δευτερόλεπτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεδομένου ότι η κακοσμία του σώματος οφείλεται σε βακτήρια που ζουν και αναπαράγονται στην επιδερμίδα μας, το απολυμαντικό υγρό θα σας απαλλάξει από τις δυσάρεστες οσμές αφού εξοντώνει τους μικροοργανισμούς αυτούς. Το οινόπνευμα που περιέχει το απολυμαντικό υγρό βοηθά επίσης να εξατμιστεί πιο γρήγορα ο ιδρώτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.