ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

78χρονος πυροβόλησε σκύλο μπροστά σε μαθητές στο Ηράκλειο!

78χρονος πυροβόλησε σκύλο μπροστά σε μαθητές στο Ηράκλειο!

Ένας ηλικιωμένος τραυμάτισε θανάσιμα έναν αδέσποτο σκύλο μπροστά στα μάτια ανήλικων μαθητών που έκαναν διάλειμμα στο προαύλιο του Γυμνασίου στις Μοίρες του Ηρακλείου!

Το άτυχο ζώο σωριάστηκε νεκρό και ο 78χρονος δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί από την περιοχή. Ωστόσο, με τις περιγραφές που έδωσαν οι μαθητές, οι οποίοι τον είδαν να πυροβολεί το σκυλί, συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι σκότωσε το τετράποδο και δήλωσε ότι είναι… φιλόζωος, ωστόσο οι ανήλικοι αυτόπτες μάρτυρες τον αναγνώρισαν με βεβαιότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου άσκησε δίωξη για θανάτωση ζώου στον 78χρονο, ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 5.200 ευρώ, ενώ θα του επιβληθεί και διοικητικό πρόστιμο που σύμφωνα με το νόμο φτάνει τα 30.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.