ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεκάδες τραυματισμοί σε πτήση από το Παρίσι προς την Κίνα – Τέσσερα άτομα σε σοβαρή κατάσταση

Δεκάδες τραυματισμοί σε πτήση από το Παρίσι προς την Κίνα – Τέσσερα άτομα σε σοβαρή κατάσταση

Τρομακτικές σκηνές βίωσαν οι επιβάτες πτήσης από το Παρίσι προς την Κίνα, κατά την οποία τουλάχιστον 26 άτομα τραυματίστηκαν από τις αναταράξεις, οι τέσσερις σοβαρά.

Οι επιβαίνοντες στην πτήση MU774 της China Eastern Airlines, με προορισμό την πόλη Κουνμίνγκ έπαθαν κατάγματα, τραυματίστηκαν στο κεφάλι και άλλα μέρη του σώματός τους, σύμφωνα με το πρακτορείο Xinhua.

«Ήμουν στην πτήση και ένιωσα ότι δεν θα επιζήσω», είπε ένας επιβάτης. «Πολλοί τραυματίστηκαν και ανάμεσά τους πολλοί δεν φορούσαν ζώνες», ανέφερε ακόμη.

Σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων, υπήρξαν δύο μεγάλες αναταράξεις και αρκετές μικρότερες, που διήρκεσαν περίπου 10 λεπτά. Κατά τη διάρκειά τους, αρκετοί χτύπησαν με το κεφάλι ή τους ώμους στα ντουλαπάκια για τις αποσκευές, ενώ κάποια από αυτά άνοιξαν με αποτέλεσμα να πέσουν αντικείμενα στους επιβάτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν από μία εβδομάδα υπήρξε ένα ακόμη περιστατικό, σε πτήση της ίδιας εταιρείας, με προορισμό τη Σανγκάη, που επέστρεψε στο Σίδνεϊ έπειτα από πρόβλημα που προκάλεσε μία τεράστια τρύπα στον κινητήρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.