ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σποράδες: Καταργήθηκε βραδινό δρομολόγιο πλοίου – Μεγάλη ταλαιπωρία

Σποράδες: Καταργήθηκε βραδινό δρομολόγιο πλοίου – Μεγάλη ταλαιπωρία

Σοβαρά προβλήματα φαίνεται πως προκάλεσε στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των Σποράδων, η κατάργηση του βραδινού δρομολογίου του πλοίου Flying Cat από τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Όπως δηλώνουν οι τοπικοί άρχοντες Σκοπέλου και Αλοννήσου, οι ταξιδιώτες που έχουν προγραμματίσει τη μετάβαση και παραμονή τους στα δύο νησιά και φθάνουν τ΄ απογεύματα αεροπορικώς στη Σκιάθο, δεδομένης της έλλειψης βραδινών δρομολογίων, αναγκάζονται να διανυκτερεύουν στο νησί.

Κάτοικοι και αρχές εκφράζουν φόβους πως, αν δεν βρεθεί τρόπος να αποκατασταθεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ των τριών νησιών, στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου, όταν τα καταλύματα στη Σκιάθο θα είναι δυσεύρετα, το πρόβλημα με τους transit ταξιδιώτες που θα «παγιδεύονται» για μια βραδιά στο νησί, θα ενταθεί.

Ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης, δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο πως το συγκεκριμένο μείζον πρόβλημα προέκυψε φέτος με την κατάργηση του δρομολογίου του πλοίου Flying Cat από τον Άγιο Κωνσταντίνο, που διήρχετο από τη Σκιάθο στις 21.00 και από την Αλόννησο στις 23.00. Ο κ. Βαφίνης, ο δήμαρχος Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης, και ο δήμαρχος Σκιάθου, Δημήτρης Πρεβεζάνος, θα συμμετάσχουν σε ευρεία συνάντηση στο υπουργείο Ναυτιλίας, εντός της εβδομάδος, με τη συμμετοχή και εκπροσώπων όλων των ναυτιλιακών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις Σποράδες, προκειμένου να βρεθεί λύση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.