ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μοναδική ανακοίνωση στο μετρό του Λονδίνου: «Παρακαλούμε να φοράτε αποσμητικό γιατί μυρίζετε άθλια!» (φώτο)

Μοναδική ανακοίνωση στο μετρό του Λονδίνου: «Παρακαλούμε να φοράτε αποσμητικό γιατί μυρίζετε άθλια!» (φώτο)

Πρόκειται για μια φωτογραφία με υποτιθέμενη ανακοίνωση του Δημάρχου Λονδίνου, για τις μεταφορές στην βρετανική πρωτεύουσα και ειδικά αυτές που γίνονται από επιβάτες του μετρό.

Η φωτογραφία ανέβηκε αρχικά στο Reddit, και προκάλεσε θύελλα σχολίων από χρήστες. Αν και οι περισσότεροι γέλασαν, έγραψαν πως αυτού του είδους η γλώσσα δεν χρησιμοποιείται από τους Βρετανούς ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξε η λέξη Ham, στη θέση της οποίας οι Άγγλοι χρησιμοποιούν το Gammon.

Κάποιοι άλλοι μίλησαν για photoshop σε άλλο επίπεδο. Όπως και να έχει πάντως είναι σχεδόν βέβαιο, πως ακόμη και fake, αυτή η ανακοίνωση εκφράζει πολλούς από εμάς.

Παρακαλούμε να μεταφέρετε νερό μαζί σας ανά πάσα στιγμή.

Είναι καλοκαίρι στο Λονδίνο, που σημαίνει ότι το μετρό μυρίζει σαν κάποιος να άφησε πίσω από ένα καλοριφέρ ένα κομμάτι ζαμπόν για 16 χρόνια.

Γνωρίζουμε ότι κάνει ζέστη, ο καθένας ξέρει ότι κάνει ζέστη, να έχετε μαζί σας νερό, έτσι ώστε να μην γαμ@@@ λιποθυμήσετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρακαλείστε να φοράτε αποσμητικό, ίσως να μη μπορείτε να μυρίσετε τον εαυτό σας, εμείς οι υπόλοιποι όμως μπορούμε και μυρίζει άθλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.