ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δείτε πως αντιδρούν τα μωρά όταν δοκιμάζουν… για πρώτη φορά λεμόνι (βίντεο)

Δείτε πως αντιδρούν τα μωρά όταν δοκιμάζουν… για πρώτη φορά λεμόνι (βίντεο)

Μωρά γεύονται το λεμόνι για πρώτη φορά. Η όξινη γεύση του τούς κάνει να παίρνουν απίστευτες γκριμάτσες!

Το λεμόνι μπορεί για εμάς να είναι ιδανικό συνοδευτικό στα φαγητά μας, όμως για τα μωρά και τα παιδιά η όξινη γεύση του μπορεί να είναι αποκρουστική. Όπως στην περίπτωση των παρακάτω μωρών που δοκιμάζουν λεμόνι για πρώτη φορά και εύχονται να ήταν η τελευταία τους!

Το λεμόνι περιέχει πολλά φλαβονοειδή και έχει πολύ υπολογίσημη αντιμικροβιακή δράση. Η βιταμίνη C που περιέχει βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου από τα τρόφιμα. Αν το αναμείξετε με μέλι ίσως να σας φανεί λιγότερο ξινό. Ξεπλένει τις τοξίνες από τα κρέατα και εξουδετερώνει τη μεταλλαξογόνο (και καρκινογόνο)δράση του καμένου φαγητού.

Οι γιατροί συμβουλεύουν να δίνουν οι γονείς στα παιδιά, λεμόνι μετά το πρώτο έτος της ηλικίας τους και αυτό όχι αναγκαστικά. Δείτε το βίντεο με τις γκριμάτσες των… ανυποψίαστων μωρών:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.