ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καλαμάτα: Έκρυβαν στην ταράτσα δύο κιλά χασίς

Καλαμάτα: Έκρυβαν στην ταράτσα δύο κιλά χασίς

Ένας 20χρονος και ένας 29χρονος συνελήφθησαν από την αστυνομία που παρακολουθούσε ήδη τον χώρο.

Σε ταράτσα πολυκατοικίας στην Καλαμάτα έκρυβαν πάνω από 2 κιλά χασίς ένας 20χρονος Αλβανός και ένας 29χρονος Ελληνας, που συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Ειδικότερα μετά από πληροφόρηση της Ασφάλειας Καλαμάτας εντοπίστηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας στην οδό Κανάρη στην Καλαμάτα ένα σακίδιο πλάτης, που περιείχε τρεις συσκευασίες με χασίς συνολικού βάρους 2,1 κιλών.

Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν το χώρο και τα ξημερώματα του Σαββάτου ο 20χρονος και ο 29χρονος έφθασαν εκεί για να παραλάβουν το σακίδιο με το χασίς και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή Καλαμάτας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.