ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Μέρλιν Μάνσον αποχαιρέτησε τον πατέρα του και φανέρωσε το πραγματικό του πρόσωπο (φωτο)

Ο Μέρλιν Μάνσον αποχαιρέτησε τον πατέρα του και φανέρωσε το πραγματικό του πρόσωπο (φωτο)

Με λόγια τρυφερά, ο εκκεντρικός τραγουδιστής Μάριλιν Μάνσον αποχαιρέτησε τον πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες.

“Σήμερα έχασα τον πατέρα μου, Χιου Γουόρνερ. Μου έμαθε να είμαι άνδρας, αγωνιστής και να επιβιώνω. Το ξέρω πως είναι με τη μαμά τώρα” σημείωσε στη συνέχεια σε ένα ποστ που συνόδευε από μια παλιά φωτογραφία με εκείνον μικρό παιδί στην αγκαλιά του πατέρα του.

“Μου λείπεις και σε αγαπώ μπαμπά” είπε κλείνοντας.

Αυτή η φωτογραφία με τον Μάνσον παιδάκι, χωρίς τρομακτικό μέικ απ, είναι μία από τις ελάχιστες όπου ο καλλιτέχνης έχει θελήσει να δει το φως της δημοσιότητας.

Το 2015, πατέρας και γιος είχαν φωτογραφηθεί μαζί για το περιοδικό Paper και ο Χιου Γουόρνερ είχε μεταμορφωθεί με τη βοήθεια του μακιγιάζ σε καρικατούρα του γιου του, θέλοντας να δείξει πόσο τον υποστηρίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.