ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φίδια «έκαναν» βόλτα σε Αγρίνο και Κοζάνη

Φίδια «έκαναν» βόλτα σε Αγρίνο και Κοζάνη

Σε μια γνωστή ταβέρνα του Αγρινίου, το απόγευμα του Σαββάτου, εμφανίστηκε φίδι ενώ στην Κοζάνη εχθές ένα μικρό παιδί είδε φίδι να κρέμεται από κρεμάστρες καταστήματος.

Ηταβέρνα στην περιοχή των δικαστηρίων δεν είχε υποδεχθεί ακόμη τους πρώτους πελάτες με αποτέλεσμα να μην υπάρξει αναστάτωση. Ο ιδιοκτήτης κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του.και με γρήγορες κινήσεις κατάφερε να ακινητοποιήσει το επικίνδυνο ερπετό και να το απομακρύνει από το χώρο, πηγαίνοντας το σε ασφαλές σημείο αρκετά μακριά όπου το άφησε να επιστρέψει στη φύση. Το πιθανότερο είναι πως το φίδι έφτασε στην ταβέρνα ξεγλιστρώντας από κάποιο όχημα στο οποίο ενδεχομένως είχε κουλουριαστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα άλλο ερπετό που πήγε για ψώνια σε ένα κατάστημα παιδικής ένδυσης στην πόλη της Κοζάνης, προκάλεσε πανικό το απόγευμα της Πέμπτης, στους πελάτες και το προσωπικό οι οποίοι το αντιλήφθηκαν κατά μήκος της μπάρας με τις κρεμάστρες! Άνδρες της Πυροσβεστικής έφτασαν αμέσως και απομάκρυναν το φίδι, που ήταν μια ακίνδυνη δεντρογαλιά μήκους ενός μέτρου, η οποία μεταφέρθηκε σε δασική περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.