ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Από αλλεργία στο τυρί πέθανε 13χρονος – Τα στοιχεία κάνουν λόγο για bullying

Από αλλεργία στο τυρί πέθανε 13χρονος – Τα στοιχεία κάνουν λόγο για bullying

Ένας 13χρονος μαθητής στη Βρετανία έχασε τη ζωή του εξαιτίας αλλεργικού σοκ που υπέστη καταναλώνοντας τυρί.

Η αστυνομία, ωστόσο, εξετάζει την υπόθεση ως πιθανή δολοφονία, καθώς τα στοιχεία οδήγησαν τους ερευνητές στο συμπέρασμα ότι εξαναγκάστηκε να φάει τυρί από συμμαθητή ή συμμαθητές του.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διεξαγωγή της έρευνας, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το αγόρι κατανάλωσε το τυρί μετά από εξαναγκασμό που υπέστη, αν όχι με τη βία. Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι πρόκειται για υπόθεση μπούλινγκ, οι εμπλεκόμενοι μαθητές και οι γονείς τους θα αντιμετωπιστούν ως «δολοφόνοι», καθώς άπαντες γνώριζαν το πρόβλημα αλλεργίας που αντιμετώπιζε ο 13χρονος.

Το παιδί μεταφέρθηκε στις 28 Ιουνίου στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ και 10 ημέρες αργότερα κατέληξε. Ένας άλλος 13χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για τον εξαναγκασμό και αφέθηκε ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης και περιοριστικά μέτρα εναντίον του.

Η υπόθεση εξετάζεται από το τμήμα ανθρωποκτονιών και θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή, ενώ ευθύνες αναζητούνται και στο διδακτικό προσωπικό και τη διεύθυνση του βρετανικού σχολείου, η οποία αμέλησε τα καθήκοντά της ή απέκρυψε το μπούλινγκ που φέρεται να υποβαλλόταν ο νεαρός μαθητής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο γιος μου είχε αλλεργίες και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός. Δεν γνωρίζω πως συνέβη αυτό. Δεν βγάζει νόημα», δήλωσε ο πατέρας του 13χρονου Karanbir Cheema.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.