ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αργολίδα: «Τυχερή» ψαριά – Έπιασε καλαμάρι 1,5 μέτρου (φωτό)

Αργολίδα: «Τυχερή» ψαριά – Έπιασε καλαμάρι 1,5 μέτρου (φωτό)

Ψαροντουφεκάς έπιασε καλαμάρι 5 κιλών και 1,5 μέτρου στα Ίρια Αργολίδας…

Μια απρόσμενη υποβρύχια συνάντηση είχε ένας ερασιτέχνης ψαροντουφεκάς στην περιοχή των Ιρίων του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα με ένα μεγάλο καλαμάρι.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, ο ψαροντουφεκάς Ανδριανός Καλλιάνος από τα Ίρια, καθώς ερευνούσε τον βυθό, βρέθηκε μπροστά στο μεγάλο καλαμάρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά το πρώτο σοκ δεν δίστασε τελικά να χτυπήσει με το ψαροντούφεκό του το καλαμάρι, το οποίο ήταν βάρους 5 κιλών και μήκους 1,5 μέτρου, το οποίο έγινε μεζές στα κάρβουνα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, για αυτόν και τους φίλους του στην παραλία των Ιρίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.