ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καρχαρίας εμφανίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σέρφινγκ της Αυστραλίας (βίντεο)

Καρχαρίας εμφανίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σέρφινγκ της Αυστραλίας (βίντεο)

Απρόσκλητο καλεσμένο είχαν στο Παγκόσμιο πρωτάθηλημα σέρφινγκ στη Αυστραλία και ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα!

Πριν από δύο χρόνια στην ίδια παραλία καταγράφηκε μία από τις συγκλονιστικότερες σκηνές στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού, με τον σέρφερ Μάικ Φένινγκ να δέχεται επίθεση από ένα λευκό καρχαρία την ώρα που καθόταν πάνω στο σέρφ του αναμένοντας το κατάλληλο κύμα για να κάνει την προσπάθεια του…

Σήμερα όμως και πάλι στο Jeffreys Bay στη Νότιο Αφρική όπου διεξάγεται το Corona Open J-Bay στο πλαίσιο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, η εμφάνιση ενός ρυγχοκαρχαρία σε αρκετά κοντινή απόσταση από τους αθλητές που ήταν εκείνη την ώρα στο νερό, οδήγησε στην άμεση επέμβαση των σωστικών συνεργείων που έβγαλαν στην στεριά τους σέρφερ και για το φόβο των Ιουδαίων ανέβαλλαν το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Δείτε το βίντεο και προσέξτε στα δεξιά στο μέσον της οθόνης την εμφάνιση του καρχαρία.

Το φοβερό είναι ότι όπως και στην απίστευτη επίθεση του 2015 έτσι και τώρα στο νερό βρίσκονταν ο Τζούλιαν Γουίλσον, αλλά ο πιο κοντινός αθλητής στον καρχαρία ήταν ο Βραζιλιάνος Φελίπε Τολέντο (ο οποίος και τον περασμένο Απρίλιο σε αγώνα στην Αυστραλία είχε βρεθεί σε κοντινή απόσταση με καρχαρία αλλά και πάλι το πλήρωμα ασφαλείας τον περισυνέλλεξε έγκαιρα.

«Δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, αλλά ευτυχώς όλοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους και παρά τον πανικό δεν προέκυψε σοβαρό πρόβλημα», είπε ο Βραζιλιάνος χαμογελώντας ενώ οι αγώνες θα συνεχιστούν αύριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.