ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βίντεο: Άνδρας στις ΗΠΑ παρενοχλεί μικρά κοριτσάκια δίπλα στους γονείς τους

Βίντεο: Άνδρας στις ΗΠΑ παρενοχλεί μικρά κοριτσάκια δίπλα στους γονείς τους

Η αστυνομία του Λος Άντζελες καλεί για τη συμβολή των πολιτών, ώστε για να εντοπίσει τον εικονιζόμενο άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελίες, θωπεύει μικρά κορίτσια, ακόμα και με τους γονείς τους δίπλα.

Το κύκλωμα ασφαλείας καταστήματος με ρούχα, στη South Los Angeles Street, τον κατέγραψε το μεσημέρι της 5ης Ιουλίου να προσεγγίζει δήθεν αδιάφορα ένα 9χρονο κορίτσι και να την αγγίζει στα οπίσθια. Το κορίτσι φαίνεται να απομακρύνεται αμέσως και ο άνδρας να βγαίνει από το μαγαζί.

Λίγες μέρες νωρίτερα, ένας άνδρας με την ίδια περιγραφή είχε βάλει το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μιας 11χρονης, στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης του Λος Άντζελες.

Και τα δύο περιστατικά έγιναν μέρα μεσημέρι, με τους γονείς των κοριτσιών σε απόσταση αναπνοής.

«Το θράσος του υπόπτου, που εμφανίζεται μέρα μεσημέρι και κάνει κάτι τέτοιο στα κορίτσια, με τις οικογένειές τους δίπλα, είναι ο λόγος που ανησυχούμε τόσο» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Ζητάμε τη βοήθειά σας».

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.