ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Προσωρινή παράταση στις φορολογικές υποχρεώσεις των κατοίκων της Κω ζητά ο δήμαρχος

Προσωρινή παράταση στις φορολογικές υποχρεώσεις των κατοίκων της Κω ζητά ο δήμαρχος

Ο δήμαρχος της Κω Γιώργος Κυρίτσης, ζητά με επιστολή του, την προσωρινή αναστολή και παράταση των φορολογικών υποχρεώσεων κατοίκων και επιχειρηματιών του νησιού της Κω, αλλά και των ασφαλιστικών υποχρεώσεων και των οικονομικών υποχρεώσεων από λογαριασμούς ΔΕΚΟ, εξαιτίας του σεισμού που έπληξε το νησί.

Στην επιστολή προς την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου, ο κ. Κυρίτσης ζητά, συγκεκριμένα, την παράταση:

-υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2016 των φυσικών προσώπων καθώς και των νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων του άρθρου 45 Κ.Φ.Ε.

-υποβολής ΦΠΑ

-υποβολής δηλώσεων και καταβολής παρακρατούμενων φόρων.

-βεβαιωμένων ρυθμισμένων οφειλών και την αναστολή των ληξιπρόθεσμων καθώς και κάθε άλλης υποχρέωσης πληρωμής από λογαριασμούς ΔΕΚΟ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-καταβολής ασφαλιστικών και εργοδοτικών εισφορών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.