ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δύσκολες ώρες για τον Η.Ψινάκη – Το «αντίο» στο Instagram (φωτό)

Δύσκολες ώρες για τον Η.Ψινάκη – Το «αντίο» στο Instagram (φωτό)

Η αγαπημένη θεία του δημάρχου Μαραθώνα, Presy Lopez Psinakis, έφυγε από τη ζωή και ο Ηλίας Ψινάκης ανήρτησε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πρόκειται για τη σύζυγο του Σταύρου Ψινάκη, του «Έλληνα των Φιλιππίνων», ο οποίος πέθανε τον Μάρτιο του 2016.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου και έγραψε:

«Με μεγάλη στενοχώρια θέλω να πω ένα αντίο στη θεία μου, Presy Lopez Psinakis, της οποίας η ευγένεια, η αρχοντιά, η γενναιοδωρία, οι τρόποι και η ασύγκριτη κλάση της, μου έδειξαν σε όλη μου τη ζωή πώς να είμαι ένας πραγματικός πολίτης του κόσμου.

Μαζί με τον Steve ήταν οι οδηγοί μου σε αυτόν τον κόσμο. Τα λαμπρά παραδείγματα για το πώς να ζεις τη ζωή.

Η λύπη για την απώλεια της είναι πιο μικρή, επειδή ξέρω ότι τώρα είναι ξανά με τον Steve. Μου λείπεις ήδη, σας αγαπώ και τους δύο, αλλά θα σας δω πάλι σύντομα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.