ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Χαλκιδική: Οικογένεια Σέρβων στο νοσοκομείο μετά από έκρηξη σε γκαζάκι -Σοβαρή η κατάσταση του πατέρα (φωτό,βίντεο)

Χαλκιδική: Οικογένεια Σέρβων στο νοσοκομείο μετά από έκρηξη σε γκαζάκι -Σοβαρή η κατάσταση του πατέρα (φωτό,βίντεο)

Η είδηση σόκαρε τον κόσμο που βρίσκεται στη γύρω περιοχή και όλοι προσπάθησαν να βοηθήσουν την οικογένεια.

Παρανάλωμα του πυρός κινδύνεψαν να γίνουν ελεύθεροι κατασκηνωτές και το δάσος στις Καβουρότρυπες Χαλκιδικής από έκρηξη φιαλιδίου με υγραέριο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του halkidikinews.gr έγινε έκρηξη από γκαζάκι υγραερίου στη σκηνή οικογένειας Σέρβων, με αποτέλεσμα ο πατέρας και τα δύο από τα τρία παιδιά να φέρουν πολλαπλά εγκαύματα. Η μητέρα και το τρίτο παιδάκι δεν έχουν κάτι σοβαρό.

Η κατάσταση του πατέρα κρίνεται σοβαρή γι΄αυτό και θα τον παραλάβει το ελικόπτερο της πυροσβεστικής από τη Σάρτη και θα τον μεταφέρει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Τα δύο παιδάκια μεταφέρονται στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, ενώ η μητέρα με το τρίτο παιδάκι είναι καλά στην υγεία τους.

Επειδή ξέσπασε φωτιά στο δάσος και σε παρακείμενες σκηνές, παρενέβησαν παρευρισκόμενοι και με πυροσβεστήρες έσβησαν τη φωτιά.

Ο πατέρας και ο γιος μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής στη Θεσσαλονίκη και διακομίστηκαν στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με το δελτίο του ΑΝΤ1 ο πατέρας φέρει εγκαύματα στο 30% του σώματος του ενώ παρουσιάζει και αναπνευστικά προβλήματα, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Εγκαύματα σε χέρια και πόδια φέρει η 40χρονη μητέρα, ενώ τα άλλα δύο παιδιά ευτυχώς τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη, στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.