ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο: Αστυνομικοί στις ΗΠΑ έκαναν ηλεκτροσόκ σε 18χρονο κρατούμενο

Βίντεο: Αστυνομικοί στις ΗΠΑ έκαναν ηλεκτροσόκ σε 18χρονο κρατούμενο

Τρεις αστυνομικοί στο Τενεσί των ΗΠΑ έκαναν ηλεκτροσόκ με τέιζερ σε ακινητοποιημένο κρατούμενο. Δείτε το βίντεο…

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν τρεις αστυνομικοί στο Τενεσί, των ΗΠΑ, οι οποίοι είχαν επανειλημμένως κάνει ηλεκτροσόκ με τέιζερ σε 18χρονο ύποπτο, ενώ ήταν ακινητοποιημένος και υπό κράτηση.

Ο 19χρονος σήμερα Jordan Elias Norris καταγγέλλει πως του έκαναν περισσότερα από 40 χτυπήματα με το τέιζερ, ενώ είχε συλληφθεί και ήταν κρατούμενος στη φυλακή της κομητείας Cheatham για υπόθεση όπλων και ναρκωτικών.

Έχει υποβάλει μήνυση κατηγορώντας τους αστυνομικούς για χρήση υπερβολικής βίας, αποτυχία προστασίας κρατούμενου και παραβίαση πολιτικών δικαιωμάτων.

Καθηλωμένος σε καρέκλα, με δύο αστυνομικούς να τον κρατούν, ο 18χρονος τότε Norris υπέστη απίστευτο βασανισμό.

«Θα συνεχίσω να το κάνω αυτό μέχρι να τελειώσουν οι μπαταρίες» ακούγεται να του λέει ο ένας αστυνομικός, καλώντας τον να «σταματήσει να αντιστέκεται».

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, του έκανε ηλεκτροσόκ για περίπου 50 δευτερόλεπτα, τέσσερις φορές συνολικά, στην κοιλιά και τα πόδια του.

Ο 18χρονος έμεινε στη φυλακή δύο εβδομάδες. Όταν αποφυλακίστηκε είχε περίπου 40 εγκαύματα στο σώμα του, σύμφωνα με τη μήνυση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.