ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καλαμάτα: Ομάδα αγνώστων εισέβαλλε σε κλαμπ με ρόπλα – Ένας τραυματίας

Καλαμάτα: Ομάδα αγνώστων εισέβαλλε σε κλαμπ με ρόπλα – Ένας τραυματίας

Εγκαίνια έκανε ένα νυχτερινό κέντρο στην Καλαμάτα το βράδυ του Σαββάτου, αλλά κανείς δεν περίμενε να αντικρίσει ομάδα αγνώστων με ρόπαλα.

Η εισβολή των αγνώστων που φορούσαν μαύρες κουκούλες κράτησε μερικά δευτερόλεπτα και οι φθορές που προκλήθηκαν στο κλαμπ το οποίο έκανε επίσημη καλοκαιρινή έναρξη ήταν περιορισμένες, αλλά οι δράστες τραυμάτισαν ελαφρά ένα άτομο που επιχείρησε να τους εμποδίσει. Αμέσως μετά, οι δράστες εξαφανίστηκαν τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση, πριν φτάσουν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τα περιπολικά.

Η επίθεση ήταν αρκετή για να προκαλέσει πανικό στους εργαζόμενους, αλλά η πρεμιέρα λειτουργίας του μαγαζιού έγινε κανονικά την Κυριακή χωρίς απρόοπτα. Η Ασφάλεια Καλαμάτας που διενεργεί προανάκριση εξετάζει το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν μέλη σπείρας «νονών» που θέλησαν να εκφοβίσουν τους ιδιοκτήτες του κέντρου για να πληρώσουν για την παροχή «προστασίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.