ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κινέζος επιβάτης αεροπλάνου «κέρδισε» δωρεάν γεύματα για 1 χρόνο

Κινέζος επιβάτης αεροπλάνου «κέρδισε» δωρεάν γεύματα για 1 χρόνο

Δείτε πώς αυτός ο δαιμόνιος επιβάτης αεροπλάνου απο την Κίνα “κέρδισε” δωρεάν γεύματα για 1 ολόκληρο χρόνο…

Πόσο μακριά μπορεί να σε πάει 1 μόνο εισιτήριο αεροπλάνου και μάλιστα χωρίς να απογειωθείς ποτέ; Σου ακούγεται παράλογο; Και που να ακούσεις την απίστευτη ιστορία ενός Κινέζου επιβάτη που “έβαλε” τα γυαλιά σε αεροπορική εταιρεία, κερδίζοντας δωρεάν γεύμα για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η ιστορία έχει ως εξής, ένας άνδρας αγόρασε εισιτήριο πρώτης θέσης της αεροπορικής εταιρείας China Eastern Airlines, στο αεροδρόμιο Xi’an στην Κίνα, το οποίο φυσικά του έδινε και πρόσβαση στο lounge της εταιρείας, όπου οι επιβάτες μεταξύ των άλλων παροχών τους έχουν και δωρεάν γεύμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πονηρός αυτός επιβάτης, λοιπόν, πήγε στο lounge της αεροπορικής εταιρείας εντός του αεροδρομίου τη μέρα της πτήσης του, απόλαυσε ένα υπέροχο γεύμα και στη συνέχεια πήγε και άλλαξε το εισιτήριο του για την επόμενη μέρα. Το θέμα είναι όμως ότι μάλλον το γεύμα του άρεσε τόσο ώστε αποφάσισε να το κάνει ξανά και για την ακρίβεια 300 φορές σε ένα χρόνο! Κάποια στιγμή κάτι υποψιάστηκαν στην αεροπορική εταιρεία για τις συνεχείς αλλαγές στην ημερομηνία (τους πήρε αρκετό καιρό βέβαια) και ξεκίνησαν να το ερευνούν. Ο επιβάτης όμως δεν πτοήθηκε καθόλου, μιας και απλά ακύρωσε το εισιτήριο του και πήρε πίσω και όλο το ποσό που είχε δώσει για να το αγοράσει! Φοβερό;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.