ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δρέσδη: Μεθυσμένος Αμερικανός τουρίστας δέχθηκε επίθεση επειδή χαιρετούσε «ναζιστικά»

Δρέσδη: Μεθυσμένος Αμερικανός τουρίστας δέχθηκε επίθεση επειδή χαιρετούσε «ναζιστικά»

Αμερικανός τουρίστας που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε ελαφρά από έναν άγνωστο στη Δρέσδη της ανατολικής Γερμανίας, αφού έκανε επανειλημμένα το ναζιστικό χαιρετισμό, μια ενέργεια που απαγορεύεται στην χώρα, έγινε γνωστοποιήθηκε από την αστυνομία.

Σε βάρος του 41χρονου Αμερικανού ασκήθηκε δίωξη για «χρήση συμβόλων μιας απαγορευμένης οργάνωσης», διευκρίνισε η αστυνομία της πρωτεύουσας του κρατιδίου της Σαξονίας.

Το Σάββατο το πρωί, ο Αμερικανός, που «βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ» βγήκε από ένα μπαρ στη συνοικία Νούσταντ και άρχισε να κάνει το ναζιστικό χαιρετισμό, επαναλαμβάνοντας την πράξη αυτή πολλές φορές.

«Ένας περαστικός τον χτύπησε και τον τραυμάτισε ελαφρά» συνέχισε η αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης, που διαφεύγει, αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών και τραυμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.