ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Δείτε τον άνδρα που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε πιτσαρία στο Παρίσι (φωτό)

Δείτε τον άνδρα που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε πιτσαρία στο Παρίσι (φωτό)

Δείτε τον άνδρα που σκότωσε ένα 13χρονο κορίτσι και τραυμάτισε 13 άτομα με το αυτοκίνητο του…

Τη στιγμή της σύλληψης του άνδρα που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε πιτσαρία στο Παρίσι σκοτώνοντας ένα 13χρονο κορίτσι και τραυματίζοντας άλλα 13 άτομα, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο άνδρας να μεταφέρεται από τους αστυνομικούς με χειροπέδες στα χέρια.

Σύμφωνα με δικαστική πηγή που μίλησε στο Γαλλικό πρακτορείο ο άνδρας, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, είχε καταναλώσει «μεγάλη ποσότητα φαρμάκων» πριν να πέσει πάνω στην πιτσαρία στην περιοχή Σετ-Σορ.

Οι πέντε από τους τραυματίες, που είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύονται σε τέσσερα νοσοκομεία του Παρισιού, όμως η ζωή τους δεν κινδυνεύει. Μεταξύ αυτών είναι ο μικρός αδελφός, ηλικίας μόλις 3 ετών, της 12χρονης που έχασε τη ζωή της. Το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Νεκέρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από τους πέντε ανθρώπους που τραυματίστηκαν σοβαρά, άλλοι οκτώ φέρουν πιο ελαφρά τραύματα, όπως ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράρ Κολόμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.