ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

HΠΑ:Αποτρόπαιες πράξεις μητέρας στο τρίχρονο παιδί της – Το έδενε και το έβαζε σε κλουβί

HΠΑ:Αποτρόπαιες πράξεις μητέρας στο τρίχρονο παιδί της – Το έδενε και το έβαζε σε κλουβί

Mια μητέρα στο Σεντ Μέρις στις ΗΠΑ, συνελήφθη από την αστυνομία καθώς είχε υποβάλλει το παιδί της , ένα αγόρι τριών ετών, σε τρομερά βασανιστήρια.

Το έκαιγε με χημικά, το έδενε με λουρί και το έβαζε μέσα σε κλουβί για σκύλους σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Ο πατέρας του παιδιού ισχυρίζεται πως άφησε το παιδί για τρεις ημέρες στο σπίτι της μητέρας του και πως όταν το πήρε είχε πρόσεξε σημάδια στην κοιλιά και μελανιές στο κεφάλι του. Το πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί συμπέραναν πως είχε υποστεί χημικά εγκαύματα. Τα μάτια του παιδιού ήταν επίσης κόκκινα και πονούσαν.

Οι ερευνητές της αστυνομίας πιστεύουν πως η 38χρονη μητέρα χτύπησε το παιδί στο στομάχι και ψέκασε με υπεροξίδιο του υδρογόνου τα μάτια του, ενώ το είχε δεμένο σε λουρί και το κλείδωνε στο κλουβί του σκύλου.

Το παιδί υπέστη κρίσεις επιληψίας όσο βρισκόταν μαζί της, αλλά δεν δέχτηκε καμία ιατρική φροντίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η αστυνομία υποστηρίζει πως η μητέρα – τέρας κατέγραφε σε βίντεο κάποια από τα βασανιστήρια που έκανε στο παιδί της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.