ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φιλιατρά: Άνδρας κάλεσε την αστυνομία για διάρρηξη αλλά τελικά τον έσωσαν οι γείτονες

Φιλιατρά: Άνδρας κάλεσε την αστυνομία για διάρρηξη αλλά τελικά τον έσωσαν οι γείτονες

Ένας άνδρας ξύπνησε τα ξημερώματα όταν αντιλήφθηκε πως κάποιος προσπαθούσε να παραβιάσει το σπίτι του και παρόλο που κάλεσε την αστυνομμία δε βρήκε ανταπόκριση αλλά είχε καλούς γείτονες.

Το θύμα ξύπνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου από έναν θόρυβο στο σπίτι του στην κοινότητα Άγιος Αθανάσιος και αμέσως κάλεσε το 100. Όμως, η κλήση πήγε στο κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. στην… Καλαμάτα, όπου τον ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει βραδινή περιπολία στα Φιλιατρά και του συνέστησαν να ανάψει όλα τα φώτα και να μην βγει από το σπίτι! Και ενώ ο άνθρωπος αναρωτιόταν τι έπρεπε να κάνει αν έβλεπε μπροστά του τον διαρρήκτη, ανέλαβαν… δράση οι γείτονες που τον είδαν και τον έτρεψαν σε φυγή φωνάζοντας και καλώντας σε βοήθεια!

Το περιστατικό συνέπεσε με την συμπλήρωση ενός έτους από την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο καταργήθηκαν αστυνομικά τμήματα Φιλιατρών και Κοπανακίου και συγχωνεύθηκαν με το τμήμα Τριφυλίας με έδρα την Κυπαρισσία. Από τότε, όμως, εξαφανίστηκαν και οι… αστυνομικοί από την περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.