ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα: Στο εδώλιο ο ιδιοκτήτης ζωολογικού κήπου που θανάτωνε ζώα

Πάτρα: Στο εδώλιο ο ιδιοκτήτης ζωολογικού κήπου που θανάτωνε ζώα

Στο εδώλιο ο ιδιοκτήτης ζωολογικού κήπου στην Πάτρα που βασάνιζε και θανάτωνε ζώα. Οι αστυνομικές αρχές βρήκαν οστά και κουφάρια ζώων, δύο ζώα με τα άκρα δεμένα και δύο ετοιμοθάνατα αρνιά…

Στις 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η δίκη για τις άθλιες συνθήκες φιλοξενίας και τους θανάτους ζώων στον ζωολογικό κήπο «Ιπποκάμηλος» στα Σαγέικα της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας του Τύπου» παρότι η αστυνομία από τις 21 Αυγούστου έχει κοινοποιήσει έγγραφο στην Κτηνιατρική Υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ζητώντας να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι στο χώρο και στα υπό αιχμαλωσία ζώα η επιχείρηση λειτουργικά κανονικά όλο αυτό το διάστημα.

«Το κλιμάκιο των αστυνομικών που επισκέφθηκε την επιχείρηση επιβεβαίωσε όλα όσα αναφέρονταν στην καταγγελία της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας. Βρήκαν οστά και κουφάρια ζώων, δύο ζώα με τα άκρα τους δεμένα καθώς και δύο ετοιμοθάνατα αρνιά. Το ένα δεν μπορούσε καν να βαδίσει όταν συνάδελφος επιχείρησε να το μετακινήσει» υποστηρίζει αστυνομική πηγή στην εφημερίδα.

Για την υπόθεση επεβλήθη διοικητικό πρόστιμο 60.000 ευρώ ενώ συνελήφθη ο νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίκη είχε οριστεί αρχικά στις 25 Αυγούστου όμως αναβλήθηκε για τις 2 Οκτωβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.