ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή κατάσταση 15χρονος από ηλεκτροπληξία σε εγκαταλελειμμένο βαγόνι τρένου

Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή κατάσταση 15χρονος από ηλεκτροπληξία σε εγκαταλελειμμένο βαγόνι τρένου

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 15χρονος Έλληνας, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου χτυπήθηκε από ρεύμα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Γέφυρας, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός ανέβηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο βαγόνι και εκεί τον χτύπησε ρεύμα υψηλής τάσης, πιθανόν από ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα να πέσει από το βαγόνι στο έδαφος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 15χρονο στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλεύεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: thestival.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.