ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο από την ΠΕΝΕΝ για το ναυάγιο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο από την ΠΕΝΕΝ για το ναυάγιο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία που εδρεύει η πλοιοκτήτρια εταιρεία του δεξαμενόπλοιου ΑΓ ΖΩΝΗ ΙΙ στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 57 στο Πέραμα διοργανώνει σήμερα στις 12.30 μ.μ η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ).

«Το ναυάγιο του πλοίου προκάλεσε μια τεράστια θαλάσσια περιβαλλοντολογική καταστροφή στον Αργοσαρωνικό, ενώ η ΠΕΝΕΝ συνέβαλε τα μέγιστα με την καταγγελία της και τις αποκαλύψεις της σχετικά με τα προβλήματα ασφάλειας και αξιοπλοΐας που αντιμετώπιζε το πλοίο», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ναυτεργατικού σωματείου.

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται επίσης λόγος για «βαρύτατες πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης και του υπουργείου Ναυτιλίας για το γεγονός ότι επιτρέπει γερασμένα, υποσυντήρητα, ανασφαλή και επικίνδυνα πλοία να ταξιδεύουν δημιουργώντας θανάσιμους κινδύνους για την ζωή και την ασφάλεια των ναυτεργατών αλλά και του θαλάσσιου περιβάλλοντος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.