ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Αγρίνιο: Ελεύθερος ο 43χρονος που πυροβόλησε στο πρόσωπο το 9χρονο αγόρι

Αγρίνιο: Ελεύθερος ο 43χρονος που πυροβόλησε στο πρόσωπο το 9χρονο αγόρι

Ελεύθερος ο άνδρας που πυροβόλησε στο πρόσωπο με αεροβόλο 9χρονο παιδί. Δεν έχει βρεθεί ακόμη το αεροβόλο όπλο που φέρεται να χρησιμοποίησε…

Σοβαρό επεισόδιο με θύμα ένα εννιάχρονο παιδί σημειώθηκε χθες στα Καλύβια του Δήμου Αγρινίου.

Συγκεκριμένα και κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, 43χρονος, φέρεται να πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο και να τραυμάτισε ένα εννιάχρονο αγοράκι ρομά το Σάββατο στις 5 το απόγευμα.

Το παιδί μεταφέρθηκε με τραύμα στο πρόσωπο στο νοσοκομείο του Αγρινίου, απ’ όπου και αποχώρησε μετά τις πρώτες βοήθειες που έλαβε.

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου παρουσιάστηκε ο 43χρονος που χθες το απόγευμα φέρεται να πυροβόλησε το 9χρονο αγοράκι ρομά στα Καλύβια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, ο 43χρονος αφέθηκε ελεύθερος. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει βρεθεί ακόμη το αεροβόλο όπλο που φέρεται να χρησιμοποίησε ενώ αρνείται τις κατηγορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.