ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ένταση λόγω της παράστασης «Η Ώρα του Διαβόλου» (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ένταση λόγω της παράστασης «Η Ώρα του Διαβόλου» (βίντεο)

Δεν φαίνεται να καταλαγιάζουν οι αντιδράσεις για τη θεατρική παράσταση «Η Ώρα του Διαβόλου», στο κινηματοθέατρο Αριστοτέλειο, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, κρατώντας πανό και ελληνικές σημαίες στα χέρια, περίπου 50 διαδηλωτές πραγματοποίησαν και πάλι χθες βράδυ συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της θεατρικής παράστασης «Η Ώρα του Διαβόλου».

Με σταυρούς στα χέρια και μαύρες σημαίες οι διαδηλωτές που δηλώνουν μέλη εθνικιστικών και παραθρησκευτικών οργανώσεων, συγκεντρώθηκαν για τρίτη φορά έξω από κτίριο για να διαμαρτυρηθούν για τη βλάσφημη, όπως τη χαρακτηρίζουν, παράσταση «Η Ώρα του Διαβόλου» που είναι βασισμένη στο ομώνυμο κείμενο του Φερνάρντο Πεσσόα.

Οι διαδηλωτές αποδοκίμασαν άτομα που έσπευσαν να δουν την παράσταση και φώναξαν συνθήματα, ενώ ισχυρή ήταν και η παρουσία της αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.