ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σαντορίνη: Ομάδα εθνικιστών διέκοψε παρέλαση – Είχε δοθεί σημαία σε Αλβανίδα μαθήτρια (βίντεο)

Σαντορίνη: Ομάδα εθνικιστών διέκοψε παρέλαση – Είχε δοθεί σημαία σε Αλβανίδα μαθήτρια (βίντεο)

Ομάδα δεκάδων νεαρών εθνικιστών του Λαϊκού Συνδέσμου έκαναν παρέμβαση στην παρέλαση στο Εμπόρειο της Σαντορίνης, δημιουργώντας ένταση.

Ειδικότερα, μόλις πριν το ξεκίνημα της παρέλασης, ομάδα περίπου 20 εθνικιστών, κάποιοι εκ των οποίων φορούσαν μαύρες μπλούζες με το λογότυπο «Hellas Ultras», επιχείρησαν να τη σταματήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα εθνικιστών παρενέβη προτού ξεκινήσει η παρέλαση καθώς η σημαία ενός σχολείου είχε δοθεί σε Αλβανίδα μαθήτρια.

Παράλληλα, οι εθνικιστές έκαναν λόγο για προσβολή συμβόλου.

Θέση πήραν και οι παριστάμενοι γονείς, ενώ δεν ήταν λίγοι και αυτοί που στήριξαν ην όλη παρέμβαση.

Η εκδήλωση μνήμης τελικά ματαιώθηκε.

Από την άλλη, κόμματα και Υπουργείο Παιδείας κατήγγειλε τις πρακτικές του Λαϊκού Συνδέσμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως διαμηνύει το υπουργείο, «τη σημαία έχουν δικαίωμα να κρατήσουν όλα τα παιδιά που μοιράζονται στα σχολεία μας», ενώ τονίζει πως «δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε σε κινήσεις προστασίας τους σε κάθε επίπεδο και με κάθε τρόπο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.