ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κέρκυρα: Τριτοκοσμικές εικόνες σε σχολείο – Με ομπρέλες στα θρανία – Διαμαρτυρίες γονέων και μαθητών (φωτο)

Κέρκυρα: Τριτοκοσμικές εικόνες σε σχολείο – Με ομπρέλες στα θρανία –  Διαμαρτυρίες γονέων και μαθητών (φωτο)

Τριτοκοσμικές εικόνες καταγράφηκαν στο γυμνάσιο της Λευκίμμης, στη νότια Κέρκυρα, καθώς μαθητές έφτασαν στο σημείο να κάνουν μάθημα ντυμένοι με ζεστά ρούχα και κρατώντας ομπρέλα, καθώς σε πολλές αίθουσες δεν λειτουργεί η θέρμανση ενώ άλλες «μπάζουν» νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Παρασκευής γονείς βρέθηκαν στο σχολείο όπου διαπίστωσαν ότι από τις 9 αίθουσες θερμαίνονται οι 2. Σύμφωνα με τους γονείς οι μαθητές αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και με τη θέρμανση αλλά και με τα νερά της βροχής που μπαίνουν στο κτίριο.

Το 15μελές των μαθητών αποφάσισε, αφού ενημερωθούν οι γονείς τους, να αποχωρήσουν οι μαθητές που κάνουν μάθημα στις κρύες αίθουσες και να μείνουν εκείνοι που κάνουν μάθημα στις αίθουσες που θερμαίνονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως η Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Γιανναδάκη μιλώντας την Πέμπτη στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό START, ισχυρίστηκε ότι το σχολείο θερμαίνεται και ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.