ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα- Δείτε το ωράριο λειτουργίας

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα- Δείτε το ωράριο λειτουργίας

Με προτεινόμενο ωράριο το 11:00 – 18:00, θα παραμείνουν ανοικτά σήμερα τα καταστήματα, λόγω των χειμερινών εκπτώσεων.

Οσοι, ωστόσο, επιλέξουν για τα ψώνια τους τα μεγάλα εμπορικά πολυκαταστήματα, θα έχουν τη δυνατότητα να τα επισκεφθούν έως και τις 20:00.

Οι έμποροι και καταστηματάρχες της Αθήνας -κυρίως του κέντρου- εμφανίζονται ανήσυχοι για την καταναλωτική κίνηση, καθώς σήμερα πραγματοποιείται το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Υπενθυμίζεται ότι το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ξεκινά στις 14:00, ενώ μια ώρα νωρίτερα αντιεξουσιαστές καλούν σε συγκέντρωση στα Προπύλαια.

Για το συλλαλητήριο έχουν ληφθεί έκτακτα αστυνομικά μέτρα, ενώ κλειστός αναμένεται να παραμείνει επί ώρες ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει τη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου, τα καταστήματα να λειτουργήσουν με περιορισμένο ωράριο από τις 12:00 έως τις 18:00 δεδομένου ότι συνήθως τη Δευτέρα, μετά τις Κυριακές που τα καταστήματα λειτουργούν, παρατηρείται χαμηλή προσέλευση καταναλωτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.