Ανεξήγητο φαινόμενο – Ολόκληρο χωριό έπεσε για ύπνο και ξύπνησε 6 μέρες μετά! (βίντεο)

Ανεξήγητο φαινόμενο – Ολόκληρο χωριό έπεσε για ύπνο και ξύπνησε 6 μέρες μετά! (βίντεο)

Πέπλο μυστηρίου έχει απλωθεί για τα καλά πάνω από ένα χωριό του Καζακστάν, όπου οι κάτοικοι δεν μπορούν να αντισταθούν στην ανεξήγητη νύστα και πέφτουν στην αγκαλιά του Μορφέα για ολόκληρα 24ωρα!

Το Καλάσι αποκαλείται για… ευνόητους λόγους και «κοιμισμένο χωριό», ενώ οι κάτοικοί του, στην πλειοψηφία τους αγρότες, υποφέρουν από τη σπάνια αυτή διαταραχή εδώ και δύο χρόνια.

Οι επιστήμονες μάλιστα, όχι μόνο δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί οι ντόπιοι κοιμούνται όπου σταθούν και όπου βρεθούν χωρίς λόγο, λύνοντας το μυστήριο, αλλά κρούουν τον κώδωνα του… ύπνου, καθώς οποιοσδήποτε επισκεφτεί το χωριό κινδυνεύει να… κοιμηθεί μέχρι και για έξι ημέρες!

Κατά μία λογική εκδοχή η αιτία της μαζικής υπνηλίας κρύβεται στα ορυχεία ουρανίου της περιοχής.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το ανεξήγητο φαινόμενο επανήλθε στο φως της δημοσιότητας, με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου, Russia Today.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.