Σοκαριστικό τροχαίο στον Άγιο Στέφανο: Νεκρός ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιχνιδιών «Ζαχαριάς» (βίντεο, φωτό)

Σοκαριστικό τροχαίο στον Άγιο Στέφανο: Νεκρός ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιχνιδιών «Ζαχαριάς» (βίντεο, φωτό)

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε το απόγευμα ο 23χρονος γιος του ιδιοκτήτητη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς».

Ο 23χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε και το οποίο κινείτο στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε δέντρο.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63 στον Άγιο Στέφανο.

Πυροσβέστες και αστυνομικοί, που έφθασαν στο σημείο, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα τον Αλέξανδρο Ζαχαριά, ο οποίος όμως ήταν ήδη νεκρός. Συμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, μάρκας Volkswagen Golf GTI, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα.

Την ίδια στιγμή, όμως, η οδηγός του αυτοκινητου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με μεγαλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο και να βρει τραγικό θάνατο.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός, ο οποίος διακομίστηκε στο ΚΑΤ. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μέλη της οικογένειάς του έσπευσαν στο σημείο και αναγνώρισαν τον άνθρωπό τους που βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο Ζαχαριάς σώθηκε από θαύμα σε άλλο τροχαίο το 2014

Ηταν Αύγουστος του 2014 όταν ο επιχειρηματίας Αλ. Ζαχαριάς ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαία τα ξημερώματα. Οδηγώντας μια κόκκινη Φεράρι κι έχοντας μαζί του τον 17χρονο τότε γιο του (που σήμερα σκοτώθηκε στον Αγιο Στέφανο) έγινε καραμπόλα στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη. Ο Ζαχαριάς, επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η κόκκινη Ferrari που οδηγούσε, καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, ενώ προσπαθούσε να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που ήδη είχαν συγκρουστεί.

Το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κατέληξε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του πεζοδρομίου.

Ο κ. Ζαχαριάς, υπέστη μικροτραυματισμό στο πρόσωπο και επισκέφτηκε ιδιωτική κλινική της Αθήνας. Οι δύο επιβαίνοντες στο άλλο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Τότε όλοι είχαν πει ότι οι δύο επιβαίνοντες σώθηκαν από θαύμα.

«Θυσίασα τα υλικά αγαθά. Για μένα δεν μετράνε, όση αξία κι αν έχουν. Πέταξα το Ι.Χ. για να αποφύγω τα οχήματα που ήταν μπροστά μου. Σέβομαι τους συνανθρώπους μου» δήλωσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς. Ο ίδιος ανέφερε ακόμα μετά το ατύχημα:

«Το κοντέρ του αυτοκινήτου μου γράφει 20.000 χιλιόμετρα σε 10 χρόνια, δεν το κυκλοφορώ για να πουλήσω εφέ. Συμβαίνουν αυτά, δεν ξέρουμε ακόμη ποιος ευθύνεται. Αυτό θα το δείξει η έρευνα των Αρχών».

Θυμίζουμε πως σε τροχαίο δυστύχημα είχε χάσει τη ζωή του και ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Γιώργος Βακάκης, στις 26 Φεβρουαριου του 2017, όταν η Porsche που οδηγούσε έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμανόγλου. Νεκροί από την κομματιασμένη Porsche είχαν ανασυρθεί ο οδηγός της Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός του Ανδρέας Γεωργακόπουλος. Νεκροί ανασύρθηκαν επίσης από το σταθμευμένο ΙΧ τόσο η Αποστολία Πατμάνογλου όσο και ο Παύλος Πατμάνογλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.