ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

10 χρόνια μετά: Οι ελέφαντες επέστρεψαν στην ΔΕΘ ελέω… Ινδίας (φωτο)

10 χρόνια μετά: Οι ελέφαντες επέστρεψαν στην ΔΕΘ ελέω… Ινδίας (φωτο)

Στα χρώματα του Bollywood στολίστηκε η “νύφη του Θερμαϊκού” ενόψει των εγκαινίων της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που θα εγκαινιαστεί το ερχόμενο Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου.

Το κέντρο της συμπρωτεύουσας ήδη έχει αρχίζει να κινείται στους ρυθμούς της ΔΕΘ, με τους δρόμους να έχουν πλέον άρωμα Ασίας, αφού έχουν γεμίσει με μικρούς ελέφαντες, μιας και τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Ινδία.

Συνεργεία της ΔΕΘ τοποθετούν ομοιώματα ελεφάντων στην πλατεία Αριστοτέλους, στην οδό Τσιμισκή και στις οδούς περιμετρικά της ΔΕΘ, σε γαλάζιο, ροζ και πράσινο χρωματισμό.

«Ήδη κρεμάστηκαν περισσότερα από 300 ελεφαντάκια στις περιοχές των οδών Αγγελάκη, Τσιμισκή, 3ης Σεπτεμβρίου και Εγνατία και στις πλατείες ΧΑΝΘ και Σιντριβανίου, ενώ στον πεζόδρομο της Πλατείας Αριστοτέλους θα αναρτηθούν ινδικά… σκουλαρίκια (λάβαρα). Συνολικά τα ελεφαντάκια αναμένουμε να φτάσουν τα 500. Ο τρόπος δε, με τον οποίο έχουν τοποθετηθεί δεν είναι τυχαίος. Είναι σε τέτοια διάταξη, ώστε να βαδίζουν όλα προς το σήμα της φετινής ΔΕΘ, που είναι τοποθετημένο στο κέντρο κάθε παράταξης, γιατί αυτό θεωρείται πως φέρνει τύχη» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo AE, Κυριάκος Ποζρικίδης.

Θυμίζουμε πως πριν 10 χρόνια ενόψει της 74ης ΔΕΘ δύο τεράστιοι πολύχρωμοι ελέφαντες στόλιζαν την παραλία της Θεσσαλονίκης μπροστά από τον Λευκό Πύργο. Οι ελέφαντες ξανάρχονται…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.