
Η Sefora, το απόγευμα Σαββάτου (14/9) περπατούσε ανέμελη δίπλα στον αγαπημένο της Juan, στο παλιό γραφικό λιμάνι των Χανίων, μη έχοντας σκεφτεί τι μπορεί να συμβεί στο επόμενο λεπτό. Υπό τους ήχους των βιολιών, ο Juan αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στη Sefora, ξαφνιάζοντάς την.
Σταμάτησαν μπροστά σε δυο βιολιά και ζήτησαν να παίξουν κάτι για αυτούς. Ενθουσιασμένη και συνάμα ευτυχισμένη, η κοπέλα παρακολουθεί όλα όσα διαδραματίζονται, θυμίζοντας παραμύθι, ενώ η ίδια δεν κρύβει την συγκίνηση της όταν ο σύντροφος της γονατίζει μπροστά της και της κάνει πρόταση γάμου.
Κι από εκεί και πέρα όλα κύλησαν σαν όνειρο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.